Warszawa, hovedstaden i Polen har været et center for jøder siden tidernes morgen. Denne Østeuropa byen er ét sted, der deler tæt forhold til sin fortid. Enhver, der er en historie buff skal komme til her for at opdage arven fremført fra sin gyldne æra.

Rejsende, der altid er i ser ud til ukendte destinationer, der søger fred, ro og sjov på samme tid, skal hovedet mod denne polske by. Dette sted vil helt sikkert forbløffe dem over forventning.

Warszawa er fuld af munterhed. Der er museer, koncerter, forlystelsesparker, kirker, slotte, natur, lokale køkken, shopping områder og en hamstre af andre aktiviteter for at du holder besat under din tur til byen.

Du kan fordybe dig i shopping på de mange souvenirbutikker og afhente et stykke fra denne historiske by. Når du gør det til dit hjerte indhold kan du smage autentiske polske pierogis – små, men scrumptiously udstoppede dumplings serveret i smør, på vej til din næste sightseeing destination.

Stedet kulturens og videnskab er endnu et hit med turister i Warszawa. Visning af byen fra 30. etage er en fantastisk oplevelse i sig selv. Du kan nyde udsigten over kommercialiseret byen og et sted i mellem forsøge at lokalisere floden Vistula tilføje til sin pragt og herlighed.

Hvis du er i en romantisk stemning og ønsker at tilføje gnist til aften med din særlige én, en open air koncert er den bedste ting at gøre. Du kan gøre den tid mere behagelig ved at hæve en skål for den indfødte polske øl under måneskin.

Der er mange andre can not miss seværdigheder i byen, og hvis du har den luksus af tid, kan du gå ud og udforske hver enkelt i detaljer, vil turen helt sikkert tryllebinde dig.