Rague, hovedstaden i Tjekkiet, ville være en dybt fascinerende destination og en helt forførende oplevelse for enhver almindelig rejsende. Det er et meget interessant sted at besøge på grund af den fantastiske netværk af smukke broer, varieret vifte af kupler af forskellige kirker og den meget berygtede svane fyldt Vltava-floden. For alle natteliv elskende Prag er ikke kun den perfekte region at besøge, det er også en moderne by med sin anden af ingen, fuld af liv aktiviteter sprængfyldt med energi. Det er den perfekte blanding af positiv energi på grund af sin unikke smag i melodi, fordoblet med den kulturelle kunst gennemtrængende og tredoblet med de bemærkelsesværdige begivenheder, der finder sted her.

Den primitive og middelalderlige centrum af Prag med alle aktiviteter fortsætter som en glimrende kombination af uslebne veje, lukkede klostre ikke at forglemme de dejlige katedraler og kirker, som behage øjet som ingen anden. En anden skelsættende værd at kigge rundt er ingen anden end den statelig slot, som blev bygget i den tid af 9. århundrede.

Prag er en metropol stærkt forbundet med alle de store centre i verden. Det er imødekommende gennem bus, fly og tog, og bevæger sig inde i byen er en ubesværet job på grund af den bekvemme tilgængeligheden af alle former for offentlig transport. Dette ville være helt inklusive taxier, metroer og rumfærger.