1. Ruinerne af St Paul

At rejse Macau uden at besøge ruinerne af St. Paul bogstaveligt betyder ikke besøger attraktioner Macau overhovedet. Det er en af de mest besøgte Macau attraktion. Oprindeligt bygget i det 17. århundrede, blev det ødelagt af brand i 1835 & hvad der er tilbage indtil i dag er facaden af Church & St. Pauls kollegium.

2: Senado Square

Senatet Square har været Macau urbane center i århundreder & stadig et populært mødested for festlighederne. Det er brolagt med en bølge-mønstrede mosaik farvede sten skabt af portugiserne.

3:Venetian Macau

Venetian Macao verdens største casino (Unibet  ), er en af Asiens mest spændende underholdning destination, og ingen andre steder i Asien vil du finde sådan en sjælden kombination af faciliteter, attraktioner og faciliteter.

Alle 3.000 af dets værelse suiter, hver med mere end 70 kvm plads og overdådige italienske marmorbadeværelser tage luksus til et nyt niveau.

Macau-tårnets

Soaring 338 meter over byen, Macau Tower er det 10. højeste fritstående tårn i verden, og den 8. højeste i Asien.

Ved udendørs Observation Deck tårnet dominerer skyline og tilbyder betagende panoramaudsigt over Macau bybilledet, Kina, Pearl River og endda nogle øerne Hongkong på en klar dag.