Hvis du kan lide din ferie til at være mere på den aktive side end bare slappe af i solen, er der masser af destinationer, der vil tjene dig godt – en sådan turist hot spot er den smukke Middelhavet ø Cypern. Cypern er berømt for sin vejr, med varme temperaturer hele året – så hvis du planlægger at nyde havet eller en runde eller to af golf, kan du tage en ferie på Cypern i en sæson og stadig få mest ud af de mange golfbaner og vandsport på tilbud.

helligdage vandsport i Cypern

Med omkring 50 blå flag strande, en vandsport ferie på Cypern er garanteret at være sikker og ren – ingen vragrester at undvige, når du snorkle eller plaske rundt i en vandcykel! Området omkring Pissouri Bay er især populær for vand ferie sport, med PADI dykker instruktører, der tilbyder nogle fantastiske dykning oplevelser i nogle utrolige steder.

Den Zenobia Vraget er et velkendt dykke stedet i Cypern, med erfarne dykkere rejser fra hele verden til at drage fordel af dette, en af de ti bedste dykkersteder i verden. Cyperns kyst er fyldt med mange andre smukke dykning steder, hvor du kan udforske utrolige undersøiske formationer, svømme gennem marine tunneler og huler og nyde farverige marine liv på display såsom blæksprutte, gedde fisk og mange andre smukke vandlevende væsener.

Hvis dykning eller snorkling er ikke de vandsport af dit valg, er der masser af andre vandbaserede aktiviteter for dig at nyde på din Cypern ferie. Du kan navigere en sejlbåd, eller hop på en jet ski for nogle tempofyldt sjov over bølgerne. Der er også windsurfing, kanoer og den hylende morsomme banan boat ride!

Golf Ferie i Cypern

Hvis du hellere vil bruge din tid væk i et mere adstadigt forfølgelse, Cypern golfferie er ekstremt populær på grund af den overflod af fantastiske mesterskabet niveau golfbaner over hele øen. Igen, Pissouri er det ideelle sted for golfferie i Cypern, på grund af den tætte nærhed af fire fantastiske kurser.