Paradisøen Gran Canaria bliver hurtigt en af de mest populære destinationer for cyklister.Det bjergrige terræn, den spektakulære udsigt og et af de bedste årlige klimaer opfordrer tusindvis af cyklister til ferie på øen hvert år.

Paradisøen Gran Canaria bliver hurtigt en af de mest populære destinationer for cyklister.

Det bjergrige terræn, den spektakulære udsigt og et af de bedste årlige klimaer opfordrer tusindvis af cyklister til ferie på øen hvert år.

Gran Canaria tiltrækker cyklister (Cykler) til både vej- og off-road udflugter. Vejene på øen er æstetisk perfekte til vejridning, der er blevet rost af de førende cykelblade i Europa, for at give fremragende ridesituationer.

For erfarne ryttere er der 150 km / 200 km løkker med en enorm klatring, op til 3000 m i nogle variationer. Der er også blidere muligheder for cyklister, der ønsker en mere sedativ tur. Der er utallige ruter at vælge imellem, især 60 -100km rides, hver med utrolige udsigt over Gran Canaria.

For vejcykling foretrækkes syd for øen af ​​mange, da veje i nord er mere tungt befolket af trafik, hvilket sænker tempoet på turen.

Vejret over 1500 meter kan være ekstremt, så det er altid tilrådeligt at bære en vindkappe.

Vejcykler i Gran Canaria er så gode, at flere cykelhold er baseret på øen.

Cyklister, der ankommer på øen uden eget udstyr, kan leje en lang række cykler og sikkerhedsudstyr fra lejebutikker.